The 1st Eatable паста за зъби, без флуорид, без захар, без консерванти, без оцветители, базирана на естествени хранителни съставки

ХРАНИТЕЛНА ПАСТА ЗА ЗЪБИ

Eat & B-fresh е паста за зъби, специално създадена за ядене, създадена от учени в сътрудничество със зъболекари.

Eat & B-fresh отговаря на всички европейски стандарти за храни, това е единствената паста за зъби с хранителен клас, която може да се поглъща безопасно.

Learn +

Децата се наслаждават на Eat & B-fresh

Eat & B-Fresh се използва веднага щом поникнат първите зъбки. Това е идеалната паста за зъби за малки деца, защото децата под 6 години поглъщат до 50% паста за зъби!

 

Learn +

Пастата за зъби, която е с вас в движение

На работа, в училище, на почивка, поддържайте безупречна дентална хигиена. с Eat & B-fresh вече не се нуждаете от баня, за да миете зъбите си. Eat & B-fresh е пастата за зъби на пътника.

 

Learn +
Френски зъболекар от 1998 г. Идеята за ядивна паста за зъби ми хрумна, докато пътувах със самолет, където нямах лесен достъп до тоалетната. Чудех се как да поддържам зъбната си хигиена? Какви могат да бъдат продуктите, които да използвате? Това беше отправната точка на размисъла ми. След 10 години изследвания в сътрудничество с независими учени, давам живот на идеята си с Eat & B-fresh, първата ядивна паста за зъби, която се яде.
Най-накрая паста за зъби, която малките деца могат да поглъщат без опасност, защото проучванията показват, че те поглъщат 30 до 50% от пастата за зъби! Освен че конвенционалните пасти за зъби са козметични продукти, които трябва да се изплюват, от друга страна Eat & B-fresh е ядлив хранителен гел, опакован в стерилни сашета за безопасността на потребителя.
Dr Thierry Payet